Η Taylor Swift έκανε δωρεά σε τράπεζα τροφίμων στην Ουαλία

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Συνεχίζει την «παράδοση» να στηρίζει τράπεζες τροφίμων στις πόλεις που επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της, η Taylor Swift.

Η κορυφαία τραγουδίστρια είναι γνωστή για τις φιλανθρωπικές της δράσεις και το απέδειξε για ακόμη μία φορά. Συγκεκριμένα η Swift έκανε δωρεά σε τράπεζα τροφίμων στο Κάρντιφ, προκειμένου να σιτιστούν σχεδόν 925 άνθρωποι.

Η Taylor Swift το καλοκαίρι και συγκεκριμένα μετά τη συναυλία της στο Principality Stadium του Κάρντιφ στις 18 Ιουνίου, στα πλαίσια του Eras Tour, έκανε δωρεά σε τοπική τράπεζα τροφίμων, γεμίζοντας σχεδόν δύο φορτηγά με τρόφιμα. Η διευθύνουσα σύμβουλος της τράπεζας τροφίμων του Κάρντιφ, σημείωσε ότι είναι απίστευτα ευγνώμονες στην τραγουδίστρια «για το φως της δημοσιότητας στο παγκόσμιο ζήτημα της φτώχειας».

«Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απευθύνονται σε εμάς, ενώ ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων χρειάζεται την υποστήριξή μας για πρώτη φορά» τόνισε, συμπληρώνοντας παράλληλα πως αυτή τη χρονιά η φιλανθρωπική οργάνωση αγόρασε υπερδιπλάσια ποσότητα φαγητού σε σύγκριση με πέρυσι. Μέσω ανάρτησης στο Instagram, η Cardiff Foodbank ευχαρίστησε την καλλιτέχνιδα αναφέροντας ότι η δωρεά ήταν «πέρα από τα πιο τρελά τους όνειρα».

Τέλος, κατέληξε αναφέροντας σύμφωνα με το BBC, ότι η ομάδα της τραγουδίστριας μετέφερε τις «προσωπικές της ευχαριστίες για το έργο όλων όσων εργάζονται στην Cardiff Foodbank».

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -